Magenta Bokföring, Fakturering och Leverantörsreskontra som molntjänst i samarbete med Red Cloud IT

Magenta Bokföring , Fakturering samt Leverantörsreskontra som molntjänst Under de senaste månaderna har Red Cloud IT aktivt sökt samarbetspartners inom programutveckling och vi kan nu glädjande meddela att av dessa samarbeten är med Magenta Data AB.
Med vårt samarbete kan vi nu ge kunder enkel och säker tillgång till Magenta Bokföring, Magenta Fakturering samt Magenta Leverantörsreskontra som en plattformsoberoende molntjänst i vår rCloud Office.

Det innebär alltså att kunder kan nå sina program av Magenta från kontoret, hemifrån, sommarstugan eller var som helst. Tack vare rCloud Office kan man även använda iPad, iPhone, Android och även äldre Windows versioner som Windows XP.
Magenta Data AB bildades 1983 och har haft nuvarande inriktning – administrativa program för PC – sedan 1987 då Magenta Fakturering för DOS lanserades. Magenta har under åren fått ett flertal utmärkelser i pressen och vi på Red Clud IT är glada och stolta över att få erbjuda Magentas stabila och uppskattade program på ett nytt sätt och till fler kunder. För information och köp av Magenta rCloud , se Magentas hemsida http://www.magenta.se/magenta-pa-distans.html

 

 

Comments are closed.