Flytta ett eller flera program till molnet

Molntjänster till rimliga priser

Vi arbetar främst via våra återförsäljare men har ni ingen så går det självklart bra att bli kund hos oss ändå

Ett eller flera program i Molnet?

Vi tror det finns väldigt många program därute. Det kan vara lönesystem, lagerhantering, tidsredovisning. 
Vår idé ar att tillsammans med våra återförsäljare hjälpa er att få upp dem som en molntjänst.På det sättet behöver ni inte längre fundera på hur ni ska göra med en gammal server t.ex som ni har kvar bara för det programmet.

Vår prismodell är enkel. Vi tar betalt per program och antal program som era användare behöver. Som exempel behöver kanske de på ekonomiavdeleningen ha tillgång till Visma Administration och Microsoft Office. På lagret däremot behövs det bara tillgång till Visma . 

På det sättet kan ni själva bestäma vad er IT ska kosta och ni har kontroll över kostanderna. Inga överraskningar alltså.

Fakturering och support

Ni faktureras av er återförsäljare

Inget trassel med nya leverantörer och fler kontakter. Ni fortsätter handla av er IT leverantör. Är inte er IT leverantör återförsäljare hos oss ännu? Inga problem, be dem höra av sig så fixar vi det. Vi har inga krångliga, långa , bindande avtal förresten.

Vi sköter uppgraderingar

I våra avtal ingår 4 uppgraderingar per år av era programvaror om ni är kund via återförsäljare. Er IT support eller återförsäljare beställer uppgraderingar när ni känner det behövs. Vi levererar. Enklare än så kan det knappast bli?

Inga oväntade månadskostnader

Vår molntjänst bygger på att ni betalar bara för de program era användare verkligen behöver. På det sättet har ni koll på både licenser och kostnader per användare istället för att betala för luft.. Tänk vad smidigt om ni har t.ex säsongspersonal. Inget krångel med nya datorer och licenser. och långa avtal. Betala bara för den tiden era medarbetare behöver tillgång.

Support

Support och hjälp på plats sköter er vanliga återförsäljare om. De kan er miljö och ni kan dem. Vi finns på plats för att se till era program går att nå och fungerar . Vi är alltså second och third line support för er IT support. Ni betalar för tillgången till programmen. Resten sköter vi.

Låter rCloud Office rätt för er ?

Kontakta oss för frågor nedan