Om Red Cloud IT och vår molntjänst rCloud Office

Vi levererar rCloud Office.

Vi hjälper företag göra sina program plattformsoberoende. Det har vi gjort sedan 2010

Vår vision

Vi vill på ett enkelt och smidigt sätt kunna erbjuda våra kunder att flytta sina program till Molnet. Vi kan hjälpa till med att flytta de flesta Windows program till rCloud Office. På det sättet kan ni kanske göra er av med gamla servrar och saker och ändå fortsätta köra era program. Här tror vi också att det finns många programleverantörer som kan ha nytta av våra tjänster. Många kunder förväntar sig program som en färdig molntjänst idag men vi tror det finns fortfarande många som inte tagit steget eller skrivit om sina program för molnet. Det är inte helt enkelt att förstå hur man bygger en molntjänst . Vi vet. Med rCloud Office behöver ni inte skriva om all kod Vi behöver bara t installera upp ert program och direkt har ni en färdig molntjänst för era kunder.

Enkelt

Med vår lösning når ni era program från Windows, MAC, Android, iPad .. Allt ni behöver komma ihåg är er e-postadress och lösenord.

Säkerhet och drift

Ert data lagras i Sverige och skyddas med antivirus, backuper, intrångsskydd, uppdateringar, övervakning och generationshanteringar. Utan extra kostnader gör vi alltså det som en IT avdelning skulle gjort.

Mobil

rCloud Office fungerar även på mobiltelefoner som Android, iPhone och surfplattor

Kontakta oss för mer information

Har ni t.ex specialprogram ni vill testa att köra i Molnet ? Inga problem . Vi finns här.