Molntjänsten rCloud Office på Windows 7, Windows 8 och Windows 10 – videomanual

molntjänster för företag och förenmngar molntjänsten Nedan är en kort instruktionsvideo på hur enkelt man installerar våra molntjänster med hjälp av t.ex. Google Chrome eller vilken webbläsare som helst på Windows . Uppgifterna man behöver är sin e-postadress och lösenordet man fått av oss. Svårare än så är det inte, vare sig använder sin egen dator eller lånar någon annans. Man har alltid tillgång till sina program och inte bara sina filer.

Molntjänsten rCloud Office är en av Sveriges tidigaste molntjänster och lanserades redan 2009 och sedan dess har vi levererat en komplett molntjänst med tillgång till inte bara era filer utan även era program som t.ex Visma, Office, Magenta, Croona Lön, Rebus, FLEX och andra program ni behöver nå. Att använda molntjänster är inte bara att kunna dela filer med andra, det är så mycket mer. Vi vill kunna hjälpa er flytta ut till molnet med de program ni vill och kunna jobba varsomhelst ifrån och dela program och filer med varandra.

Läs gärna mer här om hur vi ser på vad molntjänster ska vara.

Installera molntjänsten rCloud Office för Windows 7 och uppåt

 

För nyheter och driftsstatus och support kring våra molntjänster, klicka här

Letar ni också efter en enkel och säker molntjänst ? Kanske tänker ni på att skapa en egen molntjänst för era produkter ? Kontakta oss för ett kostnadsfritt möte.

[Contact_Form_Builder id=”2″]

Följ oss gärna på Facebook!

Comments are closed.