Ditt data i molntjänsten rCloud Office som lokal enhet Z: för dra och släpp, kopiera osv

molntjänster för företag och föreningar
Den här videon visar hur vi använder vår nya rCloud Toolbox till att koppla upp data och filer i molnet som Z: för att underlätta t.ex dra och släpp eller enkelt kopiera ner filer till din lokala rCloud Office katalog under MIna Dokument. Ikoner och kataloger skapas först med rCloud Toolbox för att förbereda din dator. Efter det finns valet “Skicka till” i din meny och du kan enkelt skicka filer till katalogen. Den går att komma åt från Molnet som en egen enhet med samma ikon som lokalt så det rä lätt att känna igen saker

 

Nedan är en bild på de val vi lagt in vår rCloud Toolbox hittills.

molntjänster för företag och föreningar

 

molntjänster för företag och föreningar

Kontakta oss på Red Cloud IT

Växel, försäljning , ekonomi 08 55 11 86 60
office@redcloud.se

Helpdesk 08 55 11 86 66
helpdesk@redcloud.se

[Contact_Form_Builder id=”2″]

Comments are closed.