Lokala filer och molntjänsten rCloud Office – Skicka filer med ett högerklick till Mina dokument\rCloud Office

molntjänster för produktbolag

Att hantera filer lokalt och i Molnet kan ibland kännas förvirrande. Vi ville förenkla det och har skapat vår rCloud Toolbox för att skapa enheter och kataloger lokalt i Windows som man enkelt kan skicka filer till med bara ett högerklick

Videon nedan visar hur vi först kör vår rCloud Toolbox och skapar enheter och kataloger. Efter det kopplar vi upp oss med Documents @ rCloud ikonen , väljer en fil , högerklickar och skickar den automatiskt ner till Mina Dokument\rCloud Office katalogen lokalt..
INstalltionen av den lokala katalogen behöver bara göras en gång och finns kvar även efter du startat om din PC, (För MAC och Android hamnar filer under Android\Download respektive /Home/Documents. Det finns ingen rCloud Toolbox för dessa)
 

molntjänster för företag och föreningar

Kontakta oss på Red Cloud IT

Växel, försäljning , ekonomi 08 55 11 86 60
office@redcloud.se

Helpdesk 08 55 11 86 66
helpdesk@redcloud.se

[Contact_Form_Builder id=”2″]

Comments are closed.