Varför inte testa vår molntjänst gratis ?

Testa vår molntjänst helt gratis i en månad.

molntjänster för företag och föreningar

[wpforms id=”1354″]

Inga förpliktelser. Inga fakturor. Inga överraskningar.

Inget säljsnack.

Varför mala på om vad molntjänster är, hur de borde vara och varför vi tycker ni ska välja just oss ?
Att ert data finns i Sverige , den enkla tillgången till era program och data , generationshanteringen , säkerheten ?
Allt det där har vi redan skrivit om . Många gånger.

Testa själv och se hur det skulle fungera för just er verksamhet att använda våra tjänster?

I ett testkonto ingår Open Office, Documents @ rCloud, egen mappstruktur, vår Helpdesk, tillgång från Windows, MAC, Android, iPhone  o.s.v .

Kort sagt, ni får samma tillgång som våra andra kunder.

Testa och se hur installationer fungerar, hur funkar det från olika plattformar, känns det säkert, stabilt och enkelt ? Skulle det fungera för just er verksamhet?

Vi har inte automatiserat skapandet av testkonton. Vi sållar bort automatiskt genererade förfrågningar och e-postadresser från @gmail.com os.v.

Skulle ni välja fortsätta kan vi enkelt byta ut t.ex. Open Office till Microsoft Office. Det räcker med ett mail till vår Helpdesk så fixar vi det . Utan någon insats från er sida. Det sker automatiskt helt enkelt. Naturligtvis hoppas vi att ni vill fortsätta men väljer ni att inte göra det raderar vi allt ert data hos oss, era testkonton och kontaktuppgifter. Vi kommer inte ringa och mejla och tjata.

Vi lovar.

Enklare kan det inte bli.
Det enda vi begär är att ni inte registrerar e-postadressen för testkontot med gratis e-postadresser som @gmail.com och @ hotmail.com. Detta helt enkelt för att om ni väljer bli kund så är er användare redan färdig med rätt användarnamn för framtiden. Ni helt enkelt bara fortsätter använda rCloud Office med rätt uppgifter. Är det så att ert företag inte har en egen domän så skriv det i rutan längst ner så fixar vi ett testkonto ändå såklart.

Vill ni testköra andra program som t.ex. Visma Administration, Rebus, FLEX, Magenta eller vad det nu kan vara  så skriv in önskemål så ska vi se om vi redan har det installerat och kan ordna det.

Är ni flera på ert företag eller i er förening som vill ha testkonto ?
Skriv in det i rutan längst ner så fixar vi de användarna samtidigt.
Skriv bara in Förnamn , Efternamn, e-postadress och gärna ett mobilnummer på de övriga så fixar vi det .

 

Comments are closed.